Comedy Gasten

Details

Tijd: 19.30 - 23.00
Datum: 01-03-2020
Prijs: 10
Locaties: Filmcafé Utrecht, CAB-Rondom 90A, Utrecht

Tijdens Comedy Gasten laten Arie Koomen en Richard van Bilsen hun favoriete comedy en cabaret video’s zien en vertellen waarom ze het fragmenten vinden die door iedereen eens bekeken moeten worden. Het is Zomergasten maar dan met comedians en comedy liefhebbers. De perfecte avond voor de comedy-nerd. Meer dan 3 uur praten over comedy op de beste plek daarvoor in Utrecht, het Filmcafe!

Arie Koomen heeft er al zeven levens in de comedy op zitten. Hij was een van de eerste stand-up comedians van Nederland, veroverde de theaters met de vernieuwende comedy van Arie & Silvester, won een Loden Leeuw met een Mediamarkt-reclame, ging op tour met Edo Brunner, deed het afgelopen jaar een ererondje met Silvester Zwaneveld en stopte nooit met optreden op comedy-avonden door heel het land met zijn kenmerkende stijl vol Amsterdamse gogme. De perfecte persoon dus om een paar uur over comedy te lullen.

Richard van Bilsen volgt al zo’n kleine 24 jaar alles op het gebied van cabaret en stand-up comedy. Niet alleen in Nederland, maar ook België en soms ver daarbuiten. Die liefhebberij deelt hij met iedereen via Zwartekat.nl. Daar vind je dagelijks het laatste nieuws, speellijsten, podcasts, informatie over cabaretiers en comedians, noem maar op. Als je Zwartekat volgt, dan mis je nooit meer wat.

Ze worden geïnterviewd door Korneel Evers. Korneel is cabaretier, acteur en hardcore FC Utrecht-fan. Hij is één van de oprichters van het succesvolle en prijswinnende cabarettrio Brokstukken, waar hij in 2015 afscheid van neemt. Korneel speelt hoofdrollen in series als Vaders en Moeders(2017) en Trollie (genomineerd voor een TV –beeld 2015 categorie Beste Jeugdprogramma) en films als Rabarber (winnaar voor de Emmy Kids Award 2014 categorie Beste Televisiefilm) en De Heineken Ontvoering (2011), de verfilming van de grootste en bekendste ontvoeringszaak in Nederland.

Deze avond is de ideale mix van comedy en kennis over humor.

WAT IS DE UTRECHT COMEDY WEEK?

Een jaarlijks terugkerend stand-up comedy evenement op 12 verschillende locaties in Utrecht. Meer dan 40 verschillende shows van 60 tot 120 minuten per voorstelling. Utrecht is een week lang de Comedy-hoofdstad van Nederland.