Kom in aksie! – Open podium

Details

Tijd: 14:30 – 17:00
Datum: 01-03-2020
Prijs: 6
Locaties: Comedyhuis Club
De open mic van de Utrecht Comedy Week. Alles kan, alles mag tijdens deze klassieke open mic. Comedy, muziek, poëzie en andere vormen.

Kom kijken naar het eerste open podium van de Utrecht Comedy Week.

Comedy talent in de dop tot oude rot met nieuwe grappen: alles kan op het ‘Kom in Aksie!’ podium in de gezellige bar van de Kargadoor aan de Oudegracht.

Hier zie je grappenmakers, dichters en muziekanten vlammen of doodgaan. Aanstormend nieuw talent? Jij was bij dat allereerste optreden!

Een middag om niet snel te vergeten.

Master of Ceremony van de middag is Hans Gommer. Hij is gevat, knuffelbaar, makkelijk in de omgang én…. gewoon f*ckin’ funny!

MEEDOEN?

Je kunt je voor deze open mic aanmelden via het ‘wie als eerste komt speelt’ principe. Op 1 maart 2020 tussen 13.00 en 14.00 kan je je aanmelden op de locatie. Dus geen mailtje sturen, niet bellen maar gewoon op komen dagen. Zo makkelijk is het en maximaal 12 man. Dus als je te laat bent kun je nog altijd plaats nemen in het publiek.

WAT IS DE UTRECHT COMEDY WEEK?
Een jaarlijks terugkerend stand-up comedy evenement op 12 verschillende locaties in Utrecht. Meer dan 40 verschillende shows van 45 tot 120 minuten per voorstelling. Utrecht is een week lang de Comedy-hoofdstad van Nederland.