Comedy en Vrijheid & Talentenpoule

Details

Tijd: 20.30 uur
Datum: 04-03-2020
Prijs: 10
Locaties: Comedyhuis Club

Vrijheid & Comedy
Een van de belangrijkste kenmerken van een rechtsstaat is vrijheid om te doen wat je wil en om te zeggen wat je denkt. En humor is een van de beste middelen om aandacht te vragen voor zware thema’s en die bespreekbaar te maken. Vandaar dat het Utrecht International Comedy Festival (UICF) en het Bevrijdingsfestival Utrecht voor de tweede keer de handen ineenslaan om jongeren  onder begeleiding van professionele comedians een comedy-act te laten neerzetten met als onderwerp: vrijheid. En vanavond gaan ze laten zien wat ze waard zijn. Freeeeeee-dom!

 

Talentenpoule
De UICF Talentenpoule is een begeleidingstraject van Stichting UICF voor enigszins gevorderde comedians die over het talent en de motivatie beschikken om het beginnersniveau te ontgroeien. Daarbij zet Stichting UICF in op begeleiding door ervaren comedians en regisseurs. Door haar opzet vult de UICF Talentenpoule een belangrijk gat in de Nederlandse comedywereld, aangezien het project zich richt op gevorderde beginners.

 

WAT IS DE UTRECHT COMEDY WEEK?

Een jaarlijks terugkerend stand-up comedy evenement op 12 verschillende locaties in Utrecht. Meer dan 40 verschillende shows van 60 tot 120 minuten per voorstelling. Utrecht is een week lang de Comedy-hoofdstad van Nederland.