TRYO XS

Details

Tijd: 19.30 - 20.30
Datum: 04-03-2020
Prijs: 10
Locaties: Schiller Theater

Grappige Zaken neemt het Schiller Theater in Utrecht over voor een avondje nieuwe comedy. Gevestigde comedians presenteren hun allernieuwste shows tijdens TRYO. 

Grappige Zaken, opgericht in 2016, is een impresariaat dat de (grappige) zaken anders aanpakt. Met een frisse blik, enthousiasme en veel passie wijken ze af van de traditionele paden.

Grappige Zaken produceert, programmeert en boekt theatertours voor cabaretiers en comedians. Naast avondvullende theatertours verzorgen ze cabaret op maat voor evenementen of bedrijven. Verder produceert dit hardwerkende impresariaat theatertournees van TRYO (trio cabaretiers try-outen), Knock Out Comedy Crew en de finalistentournee van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Grappige Zaken staat voor professionaliteit, betrokkenheid, passie, vernieuwing, en ambitie.

 

WAT IS DE UTRECHT COMEDY WEEK?

Een jaarlijks terugkerend stand-up comedy evenement op 12 verschillende locaties in Utrecht. Meer dan 40 verschillende shows van 60 tot 120 minuten per voorstelling. Utrecht is een week lang de Comedy-hoofdstad van Nederland.