Wouter Monden rent voor KiKa

Wouter Monden rent voor KiKa

Wouter is naast comedian ook enthousiast marathonloper. In 2017 besloot hij zich in te zetten voor Stichting KiKa (kinderen kankervrij) nadat het dochtertje van vrienden was genezen van leukemie. Door marathons te lopen en te collecteren na afloop van zijn optredens heeft hij inmiddels meer dan €20.000 opgehaald voor het goede doel.

Tijdens de Comedy Week op woensdag 4 maart presenteert Wouter twee benefietshows in De Lik. Comedians en medehardlopers Pieter Jouke, Howard Komproe (jazeker, die loopt hard!) en Dolf Jansen treden op. De opbrengst van deze twee shows gaat naar KiKa.

Early show – 20:00 – 21:00
Late show – 21:30 – 22:30

Op de vrijdag van het Comedy Festival loopt Wouter op het festivalplein in TivoliVredenburg een volledige marathon (42,195 kilometer) op een loopband. Hij start om 17:30 en finisht naar verwachting om 21:45. Later op de avond doe hij ook nog een show waarin hij aan de hand van zijn hardloopmedailles vertelt over zijn eerste 5 kilometer ooit en zijn langste wedstrijd tot op heden van 63 kilometer.

Uiteraard kan iedereen die dat wil hem die avond steunen door te doneren aan KiKa. Dat kan in een collectebus, met een pinautomaat of via een QR-code. Wil je Wouter aanmoedigen met een afgezaagde boodschap als ‘Hardlopers zijn doodlopers’ of ‘Ze hebben hem al’ dan mag dat natuurlijk, maar dan wel tegen betaling.